Observator Transilvan
Arad Sport

O aradeanca la Campionatul European de senioare la gimnastica

Sonia Ichim are șansa să debuteze la Campionatul European de senioare la 18 ani. Gimnasta arădeană o înlocuiește sub tricolor pe Denisa Mailat, nerefăcută după o operație.

Sportiva de la CSM Arad s-a confruntat și ea cu ușoare dureri la genunchi. A sărit peste Cupa României pentru a-și proteja genunchiul și va încerca să aibă o evoluție cât mai bună pe covorul european de la Kiev.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Este o competiţie foarte mare, prima la acest nivel pentru ea în calitate de senioară. O oportunitate binevenită, care poate a luat-o puţin prin surprindere, dar i-am spus: <<Ai grijă ce îţi doreşti că s-ar putea să ţi se împlinească!>> Într-adevăr, are ceva probleme la genunchi, dar l-am protejat cât de bine am putut, ne-am antrenat aşa cum trebuie şi ne dorim să facem o figură frumoasă. Vineri trebuie să fim la Kiev, sâmbătă avem antrenament oficial, iar duminică va concura. La această ediţie va fi doar întrecere de individual compus”, a declarat antrenoarea gimnastei, Daniela Chiriac, pentru site-ul CSM-ului.

Campionatul European de gimnastică ritmică de la Kiev se va desfășura în perioada 26-29 noiembrie. Sonia Ichim va face miercuri un test pentru COVID-19 și încă unul în Ucraina înainte de concurs.

Gimnasta arădeană va intra duminică în întrecerea senioarelor, care va fi transmisă de TVR. România va mai fi reprezentată la senioare de Cristina Verdeș, iar la junioare de surorile Drăgan.

https://www.amsieu.ro

Related posts

CSM Miercurea Ciuc face primul transfer al verii

observator

Luni se atribuie mandatele de parlamentar pentru următorii 4 ani

observator

Ministrul Agriculturii, în vizita în judetul Arad

observator