Observator Transilvan
Mures

Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler pentru Maria Elena Casoni

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Președintele Klaus Iohannis a decorat mai multe cadre medicale și universități de medicină pentru eforturile depuse în lupta împotriva pandemiei generate de virusul SARS-CoV-2.

Dumneavoastră, cei din linia întâi, luptați neobosit pentru viață, de multe ori cu riscul propriei siguranțe. Prin acțiunile dumneavoastră, scrieți o istorie discretă, dar de netăgăduit, a onoarei și demnității, construind o nouă realitate bazată pe încredere în unitate și solidaritate.”, a declarat Klaus Iohannis, Președintele României.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Dintre cadrele medicale decorate de Președintele României face parte și Maria Elena Casoni, asistent medical principal la UPU-SMURD Târgu Mureș care a primit Ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Maria Elena Casoni a făcut parte din echipa medicală de voluntari români care au plecat la Milano pentru a oferi sprijin în lupta împotriva noului coronavirus. În aceeași zi, Maria Elena Casoni a fost decorată de Prefectul Județului Mureș, Mara Togănel, cu distincția „Fibula de la Suseni” pentru contribuția sa în gestionarea situației de criză în care ne aflăm.

De asemenea, în semn de recunoaștere față de procesul educațional și excelența academică, Președintele României a oferit distincții și unor universități, dintre care și Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș care a fost decorată cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Pericol de inundație în…beci!

observator

Aceste mașini vor fi interzise în Romania

observator

CE vrea sa elimine custile pentru animalele crescute la ferme

observator