Observator Transilvan
Alba

Femeie amendata de Poliție. Ce a făcut ?

O femeie din Vadu Moților, într-o zi de vară, la margine de drum lângă o clădire aflată în construcție, a scos la vânzare câteva lădițe de ciuperci. 

La fața locului s-au prezentat agenții de poliție ai postului Vadu Moților, care au sancționat-o pe femeie cu 500 de lei din cauza faptului că nu avea documente de proveniență pe ciupercile pe care le vindea. 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Femeia a fost amendată în data de de 29 iunie, însă aceasta și-a căutat dreptatea în instanță. Mai exact, a cerut anularea amenzii de 500 de lei. Dosarul a fost judecat de magistrații Judecătoriei Câmpeni, iar o primă decizie a fost dată pe 11 noiembrie, iar motivarea a fost făcută publică în urmă cu câteva zile.

Potrivit motivării, polițiștii postului Vadu Moților au suprins-o pe femeie la parterul unei clădiri în construcție situată în centrul comunei Vadu Moților, lângă Școala Gimnazială, în timp ce comercializa 28 de kilograme de ciuperci fără a avea acte de proveniență.

Agenții au amendat-o pe loc pe femeie cu 500 de lei.

În instanță, patru luni mai târziu, magistrații Judecătoriei Câmpeni au considerat că amenda dată de polițiști a fost prea mare, față de fapta pe care a comis-o femeia. Din acest motiv au înlocuit amenda de 500 de lei cu un avertisment.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Popririle și executarile silite, amanat

observator

Accident grav pe A1

observator

A traversat neregulamentar si … a fost lovita de o masina

observator