Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Prins după o cursa de 33 de km

Un echipaj din cadrul Poliției Orașului Năsăud a urmărit și blocat un autoturism de teren al cărui șofer a pus în pericol siguranța cetățenilor, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Autoturismul rula cu viteză excesivă, fiind observat de polițiștii care desfășurau activități preventive și de monitorizare a traficului rutier în localitatea Rebrișoara, la intersecția DN 17 D cu DJ 172B. Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. Polițiștii l-au urmărit aproximativ 3 km pe DN 17 D, după care, în încercarea de a scăpa, autoturismul a virat dreapta, continuându-și deplasarea pe drumul comunal Gersa, inclusiv pe drum accidentat, încă 30 de km. La limita cu localitatea Coșbuc, în locul denumit popular ”Dealul Hordoului”, au fost blocați, imobilizați și conduși la sediul Poliției Orașului Năsăud doi tineri din Rebrișoara.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că autoturismul are autorizația de circulație provizorie expirată din decembrie 2019.

Conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere, eliberat de aproximativ o lună, i-a fost reținut. Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Locurile în care masca va fi obligatorie din 15 mai

observator

Retinut. Si-a obligat concubina sa se prostitueze

observator

L-au prins cu arma in masina. Acasa mai avea si alt armament (Foto)

observator