Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Tăieri ilegale de brazi de Crăciun

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Bistrița-Năsăud și silvicultori au acționat pentru combaterea activităților ilicite în domeniile economice specifice exploatării, prelucrării și comercializării materialului lemnos și a pomilor de Crăciun, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, au fost oprite pentru control 24 de autovehicule, dintre care 19 transporturi de material lemnos.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale conform Legii 171/2010 și au fost ridicați în vederea confiscării 7,7 metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 1.000 de lei și 5 pomi de Crăciun.

Activitățile au avut drept scop protejarea fondului forestier, respectarea prevederile legale în vigoare și verificarea legalității documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun și vor continua și în perioada următoare”, transmite Poliția.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Bistritean prins cu 6 kg de cannabis in masina. A fost arestat (Foto)

observator

Medalie de aur la un concurs de programare

observator

Tânăr atacat de o ursoaica cu pui. Victima, desfigurata

observator