Observator Transilvan
Sport

Baschet: Annemarie Godri-Părău se retrage de la nationala

Annemarie Godri-Părău și-a anunțat retragerea de la echipa națională de baschet feminin a României.

Multiplă campioană națională, Annemarie și-a motivat retragerea de sub tricolor într-un status pe facebook.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Niciodata in asemenea momente nu e usor sa-ti gasesti cuvintele. Dupa ce in decembrie 2016 am considerat initial atunci ca este cazul sa ma retrag din echipa nationala ca urmare a necalificării la Eurobasket 2017, ulterior n-am putut sa nu cedez insistentelor colegelor mele si a celor din stafful tehnic să-mi pun serviciile în sprijinul echipei naționale pentru încă o campanie de calificare. În cele din urmă, acea „încă o campanie” … au fost în realitate doua iar în ceea ce privește Eurobasket 2021 în acest moment, din păcate, mai avem doar șanse teoretice la o calificare; dintr-un punct de vedere practic, spunând lucrurilor pe nume, acestea probabil că tind înspre zero. 

Cred însă că a venit momentul, după ce până actualmente, la 36 de ani și 9 luni, am dat totul echipei naționale, să îmi anunț retragerea din echipa națională a României și din orice altă acțiune viitoare a acesteia, de această dată definitiv.

Motivele avute în 2016, au dobândit cu atât mai multă forță acum. E timpul să mă dedic familiei și echipei de club la care mă aflu de 7 sezoane.
Mulțumesc pentru tot. Hai România!”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ciclism: Turul Romaniei a trecut prin Arad

observator

Cine va juca în play-off-ul Europa League

observator

Baschet: Victorie pentru oradeni, în fata U-BT Cluj-Napoca

observator