Observator Transilvan
Mures

Tâlhărie calificată: doi tineri, un telefon mobil și 180 de lei

Doi tineri, din județul Mureș, au fost identificați și reținuți pentru 24 de ore, de poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, fiind bănuiți de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

La data de 21 decembrie a.c., în urma activităţilor investigativ-operative desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au fost identificați doi tineri, de 18, respectiv 23 de ani, ambii din municipiul Târgu Mureș, bănuiți de savârșirea infracțiunii de talhărie calificată.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În fapt, din cercetările efectuate, a reieşit faptul că, la data de 18 decembrie a.c., cei în cauză ar fi deposedat, prin întrebuinţarea de acte de violenţă, un bărbat, de 38 de ani, din municipiul Târgu Mureș, de suma de 180 de lei și de un telefon mobil.

În baza probatoriului administrat, la data de 21 decembrie a.c., faţă de cei doi, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Aleșii locali nu își pierd pensiile speciale

observator

Baschet: Echipele care s-au înscris în LNBM și LNBF

observator

Noi îndrumări bisericești care se aplică din data de 17 iunie 2020

observator