Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Financiar

Taxe și impozite mai mari în Bistrita, în 2021

Impozitele și taxele locale vor fi cu 3,8% mai mari în 2021 la Bistrița, majorarea fiind echivalentă cu rata inflaţiei, a stabilit Consiliul Local în ultima ședință în care PSD și PNL au avut dispute intense pe marginea reducerilor de taxe care ar urma să fie aplicate pentru mediul de afaceri. Chiar și așa, se vor încasa cu circa 150.000 de euro mai puțin față de alți ani.

Procentul de 3,8% reprezintă rata inflației comunicată pe site-urile oficiale ale Ministerului Finanţelor Publice şi Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a motivat administrația liberală.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ca să vină în sprijinul antreprenorilor, primarul Bistriței, Ioan Turc, a propus să fie redusă de la 1,3% la 1,25% cota de impozitare ȋn cazul stabilirii impozitului pe clădiri cu destinaţie nerezidenţială, proprietatea persoanelor juridice și cu propunerea de stabilire a cuantumului taxei pentru ocuparea temporară a unor suprafeţe de teren, proprietate publică a municipiului Bistriţa, pentru amplasarea de terase la un nivel cu 50% mai mic faţă de taxa stabilită pentru anul 2020.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Scandal cu cuțit și sânge. Protagonistii, doi bunici

observator

Patru zile libere de 1 Decembrie

observator

Un sofer beat a facut ravagii pe drum

observator