Observator Transilvan
Alba Turism

Turiști amendati în Apuseni

Administrația Parcului Natural Apuseni anunță că mai mulți turiști au fost amendați, duminică, după ce au intrat în zone naturale protejate cu mijloace motorizate. În total, au fost date amenzi de 15.000 de lei.

Administrația Parcului Natural Apuseni, în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba desfășoară acțiuni de informare/prevenire a persoanelor fizice/juridice privind accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice pe suprafața ariilor naturale protejate administrate.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ca urmare a patrulei din data de 27.12.2020, în zona Arieșeni – Vârtop au fost aplicate 3 sancțiuni, iar totalul amenzilor aplicate a fost de 15000 lei”, potrivit sursei citate.

Administrația mai precizează că ”sancțiunile au fost aplicate persoanelor care nu au respectat prevederile legale privind accesul cu mijloace motorizate în afara drumurilor publice pe suprafața ariilor naturale protejate, cu toate ca au fost informate în prealabil prin diferite mijloace cu privire la obligația respectării acestor restricții”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Schimbari la programul „Prima Casa”

observator

Motociclist implicat într-un accident

observator

Superbele căsuțe, cu perete de sticlă, care spun povești

observator