Observator Transilvan
Cluj Sport

CFR Cluj își poate pierde ”creierul” apărării

CFR Cluj ar putea să îl piardă pe croatul Damjan Djokovic, care a primit o ofertă clară de la un club din Emiratele Arabe Unite.

Croatul este dorit de Al-Dhafra, care oferă un salariu de un milion de euro, conform presei din Croaţia. ”Este la un pas de Al Dhafra. Deşi nu e un club la care visezi să ajungi, Djokovic a primit o ofertă de nerefuzat, de 1 milion de euro pe sezon”, scriu croaţii. Jucătorul mai are contract la Cluj timp de un an și jumătate, astfel că șefii din Gruia nu se grăbesc.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Campioana României îi urmărește pe Bryan Alceus şi pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan, dar totul e la luptă cu FCSB şi U Craiova. Alți jucători urmăriți sunt Usman Sale şi Nana Boateng, de la KuPS, potrivit telekomsport.ro. 

CFR Cluj a pierdut mulţi fotbalişti din „era Dan Petrescu”. Înaintea sezonului, Lacina Traore, George Ţucudean sau Giedrius Arlauskis au plecat, iar pe parcursul campioana s-a mai despărţit şi de Mihai Bordeianu. Recent, CFR Cluj l-a pus pe lista de transferuri şi pe Billel Omrani, care are un moment de cotitură în Gruia. 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Tot nu scapam de frig

observator

Declarația pe propria raspundere rămâne … Dar Vela se mai poate razgandi

observator

Inchiriau mașini cu acte false, apoi le furau

observator