Observator Transilvan
Maramures Sport

Handbal: CS Minaur Baia Mare – CSM București: 23-28 (11-18)

Marele derby din Liga Florilor MOL, CS Minaur – CSM București, s-a disputat miercuri seara în Brașov. Din păcate, evoluția echipei noastre n-a fost deloc strălucită, mai ales în prima repriză, iar rezultatul a fost în consecință.

Minaur s-a apărat slab, a greșit enorm pe faza de atac, în special la pozițional, jocul cu extremele n-a mers deloc, iar problema din meciul cu Storhamar din partea dreaptă de atac nu s-a “remodelat”, ba chiar s-a mai pierdut și din ce era bun.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

CSM București a început meciul bine, a preluat conducerea încă din start, am mai fost și niște decizii enervante ale arbitrelor Ciulei și Stoia (în general mari prietene ale CSMB), dar Minaur a suferit mult la pozițional. Când a funcționat faza de atac, ba s-a dat 7m deși mingea intrase în poartă, ba am ratat două aruncări de la 7m în primele 12 minute. Costică Buceschi a încercat mai multe variante de apărare, însă niciuna dintre ele n-a funcționat, drept dovadă fiind cele 18 goluri marcate de CSMB în prima repriză. Minaur a revenit la un moment dar la 10-14 (24) și părea că va putea gestiona mai bine finalul de repriză. Nu s-a întâmplat asta, bucureștencele intrând la cabine cu 7 goluri avans. Se mai putea face ceva?

Partea a doua ne-a demonstrat că se putea mai mult, mai ales că alegerile din faza de apărare au fost mult mai potrivite. Minaur “a ținut la joacă”, diferența de scor s-a menținut în limite rezonabile, însă n-am asistat la nici măcar un moment în care Baia Mare să se apropie vizibil de adversară. Poate la 16-20 (40), când am recuperat mingea, dar pasa pe contraatac a fost previzibilă și la faza imediat următoare CSMB a marcat. Pe final de joc au intrat de ambele părți și jucătoarele de rezervă, însă “definția” meciului de miercuri a fost dată de București, oricât nu ne place să recunoaștem.

CS Minaur Baia Mare – CSM București: 23-28 (11-18).

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Frații Abel si Balazs Kovacs au dominat turneele de U8 de la Miercurea Ciuc

observator

Va fi obligatoriu pentru milioane de romani

observator

Un aparat rapid de testare „Real Time PCR” va fi achiziționat de CJ Maramures

observator