Observator Transilvan
Alba

Soferi prinși bauti la volan

La data de 13 ianuarie 2021, în jurul orei 14,30, polițiștii Postului de Poliție Hopârta, în timp ce acționau pe DC 112, Hopîrta – Silivaș, l-au depistat pe un bărbat de 62 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,33 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 ianuarie 2020, în jurul orei 14,30, polițiștii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Primăverii din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ceața mare în mai multe judete din Transilvania. Vezi anuntul meteorologilor

observator

Cod portocaliu de furtuni în toată Transilvania

observator

Sofer fara voie, prins de politisti

observator