Observator Transilvan
Harghita Sport

CSM VKSC Miercurea Ciuc, victorie importantă contra lui CSM Târgu Jiu

CSM Miercurea Ciuc a obținut o victorie în singurul meci jucat joi în Grupa de la Focșani din cadrul Turneului 6 al LNBM, scor 69-62 în fața celor de la CSM Târgu Jiu.

După un prim sfert echilibrat, încheiat cu scorul de 16-14, harghitenii s-au instalat la conducerea partidei, grație unui parțial de 14-4 la începutul sfertului secund. La pauză, formația antrenată de Laszlo Botond avea un avantaj de zece puncte (39-29), suficient cât să își asigure victoria, în ciuda faptului că gorjenii au câștigat sferturile 3 și 4 (16-14, 17-16).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Miercurea Ciuc a reușit să învingă Târgu Jiu chiar la punctul forte al gorjenilor și anume spațiul de 3 secunde. Astfel, harghitenii au marcat 42 de puncte din spațiul de 3 secunde, față de numai 28 pentru adversari. Totodată, Miercurea Ciuc a înscris 15 puncte pe contraatac, forțându-i pe gorjeni să comită 21 de turnovers.

Acest lucru se vede și în statistica celui mai important jucător al lui CSM Târgu Jiu, pivotul Kevin Allen, care a terminat meciul cu 15 puncte, 12 recuperări, dar și 7 turnovers și 7/14 din acțiune, pentru doar +14 la eficiență. Și Alin Borșa nu a avut prea multă eficiență, cu 8 puncte din 3/9 din acțiune și 9 recuperări, în timp ce Stefan Nikolic a înscris 14 puncte.

De partea cealaltă, cel mai bun om a fost Rait Laane, cu 17 puncte, 6 pase decisive și 5/7 din acțiune, în timp ce Dainius Chatkevicius a reușit un double-double, cu 19 puncte și 10 recuperări.

A fost a doua victorie pentru CSM Miercurea Ciuc în acest sezon, care ajunge astfel la 2 victorii și 10 înfrângeri, în timp ce CSM Târgu Jiu are un palmares de 2-8.

Din pricina absenței celor de la CSM Galați, CSM Miercurea Ciuc și-a încheiat participarea la acest turneu.

În schimb, CSM Târgu Jiu va evolua contra celor de la CSM Focșani vineri, de la ora 16:00, în direct pe canalul de youtube FRB Tv.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Concursul „Tibles Maraton”, revine

observator

Orice școală poate trece în on-line dacă există solicitare de la conducerea acesteia

observator

Tenis: Trofeul Satmarului ajunge la Oradea !

observator