Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Zeci de persoane amendate într-o discoteca

Peste 30 de persoane care se aflau într-o discotecă din Prundu Bârgăului au fost amendate de polițiști, patroana localului primind și ea o sancțiune de 2.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

S-a întâmplat sâmbătă seara, după ora 23.00, când poliţiştii Secţiei 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, împreună cu cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au verificat mai multe localuri aflate pe raza de competență, printre care și o discotecă din localitatea Prundu Bârgăului. 

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Polițistii au identificat administratorul localului, o femeie de 36 de ani din Prundu Bârgăului, care în cadrul acțiunilor de informare desfășurate anterior a fost notificată să respecte măsurile impuse. Aseară, femeia a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii 55/2020”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, în incinta localului au fost depistatate peste 30 de persoane, fiind aplicate 35 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.370 de lei.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Peste 2.700 de persoane infectate cu coronavirus ! Vezi situația pe judete !

observator

Ploi si vant puternic in mai multe judete din Transilvania

observator

Tanara agresata de concubin

observator