Observator Transilvan
Alba

Incendiu la o sala de jocuri

O persoană a fost rănită și mai mulți locatari ai unui imobil cu trei niveluri au fost evacuați în urma unui incendiu izbucnit duminică după-amiaza (în jurul orei 13.50) la Cugir.

Incendiul a izbucnit la o sală de jocuri de noroc aflată la parterul imobilului și s-a manifestat cu degajări mari de fum. Persoana rănită a suferit arsuri de gradul I și II pe aproximativ 40% din suprafața corpului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului – un conductor defect sau cu improvizații (scurtcircuit). În încăperea în care s-au propagat flăcările erau depozitate materiale combustibile. În apropierea zonei în care s-a produs scurtcircuitul se aflau inclusiv bidoane cu dezinfectant – precizări ISU Alba (lt. col. Ovidiu Costea – inspector șef ISU Alba)

Precizări lt.col. Ovidiu Costea, inspector șef ISU Alba – ”Incendiul a fost lichidat. Este vorba despre un incendiu la o sală de jocuri aflată la parterul unui bloc de locuințe din Cugir, un imobil P+2+mansardă.

La fața locului, pompierii au găsit câteva persoane care s-au autoevacuat. Din declarațiile unor martori, este vorba despre un angajat al sălii de jocuri și alte 9 persoane care se aflau în interior, la momentul producerii incendiului.

Un bărbat a suferit arsuri de gradul I și II, pe aproximativ 40% din suprafața corpului. A fost transportat la CPU Cugir pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior au fost evacuați 12 locatari din bloc”.

Echipe ISU și de Poliție fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Incendiul a fost lichidat în prima fază de către voluntarii SVSU Cugir, potrivit sursei citate.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Trei zile de canicula peste Transilvania

observator

Cum va fi vremea de Sfantul Andrei și de 1 Decembrie

observator

Cat mai trebuie sa purtam masca de protectie ?

observator