Observator Transilvan
Alba Tehnologie

Cercul de informatica, desfiintat

Copiii care învățau informatică, online în această perioadă, la cercul de specialitate de la Palatul Copiilor au aflat de curând că acesta s-a desființat. Părinții, dar și copiii sunt nemulțumiți de această decizie și cer autorităților soluții, a transmis o cititoare.

Cercul de Informatică de la Palatul Copiilor Alba Iulia a fost desființat în 1 ianuarie 2021 de către IȘJ Alba deoarece doamna profesoară, titulară de 32 de ani pe acest post, în 23 decembrie 2020 a împlinit vârsta de pensionare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

S-a desființat un cerc pentru copii când e mai multă nevoie ca oricând de acest domeniu, când putem afirma că e criză de oameni în acest domeniu”, a transmis cititoarea Alba24, mama unuia dintre copiii înscriși la Cercul de Informatică.

Potrivit sursei citate, copiii sunt dezamăgiți: ”Știau că sâmbăta, la 10.00, au informatică. Se pregăteau de vineri, aşteptau tema şi erau entuziasmați”.

Aşteptăm ca postul şi Cercul de Informatică de la Palatul Copiilor să fie reconstituite. Copiii noştri au dreptul să beneficieze de pregătirea din spațiul non-formal gratuit, toți, nu doar cei din centrele de excelență”, mai spune cititoarea.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Amplasarea radarelor în data de 3 ianuarie

observator

Se anunta vreme rea in toata tara !

observator

Bucătărie de vara distrusa într-un incendiu (Foto)

observator