Observator Transilvan
Life Satu mare

Doua spectacole in aceasta saptamana

Vineri 19 februarie, de la ora 19.00, pe Scena Mare a Teatrului de Nord vă așteaptă Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan și Cristian But într-o comedie romantică care vorbește despre începutul vieții în doi, Desculț în parc de Neil Simon, în regia Laurei Moldovan.

Desculț în parc” este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este. Par generalități dar avem nevoie de aceste valori pentru a ne păstra echilibrul într-o societate în care termenul „a dărui” rămâne străin multora iar EU ia locul lui NOI. (Laura Moldovan)

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Duminică 21 februarie, de la ora 11.00, sunt așteptați copiii mici și mari să urmărească „Micul Prinț”, o poveste care stârnește emoții și captivează deopotrivă, și astăzi la mai bine de șapte decenii de la prima publicare. O poveste duioasă despre singurătate, iubire, prietenie și pierdere.

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106. 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Investitie mare … la Satu Mare. Milioane de euro

observator

Zona de promenada pe malurile Somesului. Primarul a semnat contractul

observator

Șofer la 15 ani ! A făcut un accident

observator