Observator Transilvan
Arad

Incendiu în Chisineu Cris

Desfăşurare de forţe la fabrica Maschio Gaspardo din Chişineu Criş, acolo unde a fost anunţat un incendiu la un filtru de aspiraţie al cuptorului de vopsit.

Două autospeciale de stingere, un SMURD şi o autoscară de intervenţie şi salvare de la înălţimi, plus 15 pompieri au plecat ai gărzii nr. 2 Chişineu Criş au plecat spre intervenţie. Din fericire, nu a fost nevoie de toate autospecialele enumerate mai sus. Incendiul s-a manifestat fără flacără deschisă, cu degajări de fum, în interiorul unui exhaustor, iar în câteva minute a fost stins. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de câteva scântei care au fost “aspirate” în interiorul filtrului respectiv.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În acest caz este de remarcat organizarea firmei din punct de vedere a măsurilor PSI şi a primei intervenţii. Hala a fost imediat evacuată, s-a intervenit cu mijloace de primă intervenție, iar echipajele au fost sprijinite cu toate datele tehnice ale utilajului”, a precizat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Raluca Turcan: „Este absolut imposibil ca Guvernul să asigure măşti pentru toţi copiii”

observator

Coronavirus Romania: 780 de decese !

observator

Aproape 10.000 de persoane au intrat în țara, în ultimele 24 de ore

observator