Observator Transilvan
Arad

La un pas de a cădea cu mașina de pe pasaj, în Micălaca

Șoferul unui autoturism marca Seat a pierdut controlul volanului pe breteaua pasajului rutier Micălaca, bretea ce face legătura între strada Marcel Olinescu (biserica Maranata) și Calea Radnei.

Conform informațiilor de la fața locului, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale – mașina, parapeții și balustrada fiind distruse în urma impactului. Nu se cunosc încă împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Parapeții” galbeni montați pe marginea drumului, între zona destinată traficului auto și zona destinată traficului pietonal, s-au dovedit din nou inutili în a opri autoturismul scăpat de sub control. Singurul noroc al șoferului a fost balustrada verde de pe marginea pasajului, care nu s-a rupt la fel de ușor ca și „parapeții” galbeni. În repetate rânduri șoferii arădeni s-au arătat nemulțumiți de calitatea îndoielnică a „parapeților”, aceștia fiind prinși în borduri „de formă”, mașinile trecând prin ei, în cazul unui eveniment asemănător celui de joi după-amiază, „ca prin brânză”.

Pe același pasaj rutier, însă pe partea cealaltă, ce face legătura între Calea Iuliu Maniu și Calea Radnei, și-au pierdut viața, în 25 octombrie 2018 – tot o zi de joi – doi tineri în vârstă de 20 și 24 de ani și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a rupt „parapeții” galbeni și balustrada verde, căzând sub pasaj, de la o înălțime de aproape zece metri.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Zeci de obiective turistice salvate de „Ambulanta pentru Monumente”

observator

Ciocnire violența la coborarea de pe pod (Foto)

observator

S-au aprobat relaxările de Sărbători

observator