Observator Transilvan
Salaj Sport

O zalauanca profesoara de sport în China

O zălăuancă, medaliată la compionate naționale și internaționale de tenis de masă, a ajuns profesoară de educație fizică în China. Este vorba despre fosta sportivă, Boglárka Demeter care din 2017 trăiește în Shanghai, unde în prezent este cadru didactic.

Fosta sportivă din Zalău a ajuns în 2017 în China, acolo unde matușa și unchiul ei lucrau. Până s-a ajungă cadru didactic a avut de parcurs mulți pași, a dat numeroase interviuri, iar dosarul pentru viză este unul foarte gros. Acum predă educație fizică la ciclul primar, la o şcoala renumită de origine taiwaneză, Kang Chiao International School.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Aici, în China, fiind o şcoală privată, resursele financiare nu sunt un impediment. Astfel, cu cât avem la îndemână mai multe echipamente pentru diferite sporturi, cu atât este mai probabil ca fiecare copil să îndrăgească cel puţin o disciplină, pentru care va veni cu drag la ore. Într-un an şcolar, copiii învaţă nouă sporturi diferite, acest lucru însemnând un joc sportiv pe lună. În fiecare săptămână au două ore de educaţie fizică”, spune zălăuanca.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Minaur se desparte de 8 jucatori

observator

Trei sferturi din cluburile Ligii Naționale de handbal voteaza pentru inghetarea sezonului

observator

Cadrele didactice vor primi bani mai multi

observator