Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Pastila de sanatate

Fosta Casa a Pionierilor din Bistrita, modernizata

Fosta casă a pionierilor, situată pe strada Petre Ispirescu din Bistrița, a devenit o oază de sănătate și confort după ce s-au investit bani mulți în reabilitarea, modernizarea și dotarea ei cu aparatură de haloterapie.

Claudiu Pop-Buia, care deține proprietatea, a deschis de curând aici un centru de terapie cu sare după ce a făcut lucrări ample de modernizare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Având în vedere vremurile pe care le trăim, m-am gândit la ce am putea face să ajutăm oamenii. Știam de foarte mult timp de terapie cu sare sau salinoterapia. Am fost de câteva ori la Praid, mi-a plăcut tot mai puțin praful pe care îl inspiri de acolo. Mă gândeam demult să fac o investiție în domeniu. Am dat și pentru un medic specialist care a făcut haloterapie la București și m-a inspirat și un american care a făcut peste 1000 de saloane de genul acesta. Când am citat despre haloterapie, am fost fascinat de câte beneficii are și am decis să fac la Bistrița așa ceva. Am investit mult, dar nu m-am gândit la bani, ci la benefiociile pentru sănătate”, a declarat Claudiu Pop-Buia, care mai are și afaceri în străinătate.

A cumpărat halogeneratoare care macină sare medicinală de puritate 98% care este importată din Austria. Odată măcinată la nivel de microni, sarea este împrăștiată în două încăperi unde oamenii o inhalează.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Atentie la jucarii

observator

Când începe campania de vaccinare antigripala ?

observator

Cum deosebesti mierea naturala de cea contrafacuta ?

observator