Observator Transilvan
Arad

Deseuri aruncate în padure

În data de 4 martie, un echipaj al Biroului Protecția Mediului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad a surprins o acțiune de încărcare a unei autoutilitare cu diverse tipuri de deșeuri, ca urmare a renovării/igienizării unui imobil situat pe strada Unirii. Suspiciunile de aruncare ilicită de deșeuri s-au confirmat când acestea au fost descărcate într-o pădure din localitatea Vladimirescu, pe un teren situat lângă artera de circulație.

Toate probele obținute de polițiștii locali din Arad cu privire la activitatea contravențională desfășurată de lucrătorii ce au încărcat molozul în Municipiul Arad au fost furnizate Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Arad, în vederea dispunerii măsurilor legale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Fapta surprinsă constituie contravenție potrivit Legii nr. 211/2011-privind regimul deșeurilor și se sancționează cu amendă între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 20.000 și 40.000 de lei pentru persoane juridice, existând și sancțiunea complementară de aducere a terenului la starea inițială.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Migranti depistați de poliţiştii de frontieră bihoreni și arădeni

observator

Primaria s-a înțeles cu UTA

observator

Atentie la roaming

observator