Observator Transilvan
Arad

S-a aruncat pe geamul spitalului

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un bărbat în vârstă de 60 de ani, confirmat cu Covid-19 și internat la Spitalul din Grădiște, s-a aruncat pe geamul salonului în care tocmai ce fusese transferat. Din fericire, salonul cu pricina se află la parter, astfel că bărbatul nu a suferit decât escoriații în zona genunchilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență, Simina Roz, bărbatul a fost transferat pe secția ATI în această dimineață, cu o afectare pulmonară de 80 la sută și se afla sub ventilație non-invazivă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În acest moment, pacientul se află la Unitatea de Primiri Urgențe pentru îngrijiri medicale. Prezintă escoriații la picioare, dar i se fac investigații suplimentare, inclusiv o tomografie computerizată”, a precizat Simina Roz.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul a recurs la acest gest nemulțumit de faptul că a fost mutat pe un alt tronson din cadrul secției. El și-ar fi exprimat dorința de a fi, în continuare, îngrijit de un anumit doctor care își desfășoară activitatea la Spitalul Covid din Grădiște.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Se anunța scumpiri. Ce spun specialistii ?

observator

Arad: Accident pe Podul Traian (Foto)

observator

Zeci de mii de candidați la examenul de titularizare. Când are loc proba scrisa ?

observator