Observator Transilvan
Maramures

Studenții băimăreni își premiază profesorii

Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) deschide apelul pentru a identifica fiecare Prof E-Tare din România, studenții băimăreni având acum oportunitatea de a-și premia profesorii.

Ce este un Prof E-Tare? Este cel care a reușit în întregul context pandemic să utilizeze tehnologia pentru a asigura un învățământ interactiv și cu adevărat centrat pe student, să folosească platforme diferențiate în funcție de modul de lucru și să organizeze în condiții optime și obiective modalitatea de desfășurare a evaluării.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Studenții au acum ocazia să-și arate recunoștința față de profesorul sau profesorii care îi inspiră și sunt cu adevărat un exemplu pentru ei. Pentru a putea nominaliza un cadru didactic, studenții trebuie să completeze individual următorul formular: https://forms.gle/Xt1B5YWTzvzAnvbE7

Dată fiind situația pandemică actuală, studenții evaluatori vor ține cont de toate criteriile necesare și vor determina care profesor îndeplinește consecvent principiile Procesului Bologna și în învățământul online!

https://www.amsieu.ro

Related posts

Lumea nu mai poate fi ținuta în izolare și în carantina !

observator

Tudor Bugulet a semnat cu Minaur

observator

Noi zone din România, atestate ca stațiuni turistice de interes național

observator