Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Șase polițiști, de la Protecția Animalelor, au depus jurământul

Șase polițiști care își vor desfășura activitatea în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Bistrița-Năsăud au depus jurământul. Alți opt agenți de poliție au fost promovați în corpul ofițerilor.

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, opt agenți de poliție au fost promovați în corpul ofițerilor în urma examenelor susținute și alți șase candidați, declarați admiși, au depus jurământul de credință, fiind încadrați direct în structurile Poliției Române.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cei șase, dintre care trei ofițeri și trei agenți de poliție, își vor desfășura activitatea în cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor.

Polițiștii promovați în corpul ofițerilor își vor desfășura activitatea în cadrul structurilor de: investigarea criminalităţii economice, ordine publică, investigații criminale, cazier judiciar și siguranță școlară.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud i-a asigurat de tot sprijinul și le-a urat mult succes în carieră, se arată într-un comunicat.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Primar, la al 8-lea mandat !

observator

Ioana Mihăilă: Măsurile de relaxare vor începe, dacă pandemia ne permite, de la 1 iunie

observator

Elevii, obligați să aibă camerele video pornite în timpul evaluărilor

observator