Observator Transilvan
Alte stiri Pastila de sanatate

Preotii au donat sânge

Preoți și credincioși din Protopopiatul Ortodox Câmpeni au organizat marți, 16 martie, o nouă campanie umanitară de donare de sânge, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Alba.

Cu respectarea strictă a măsurilor de igienă, în incinta Centrului din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fost prezent un grup de preoți și credincioși din cuprinsul protopopiatului, care, donând sânge, au venit în sprijinul celor aflaţi în suferinţă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Acest gest umanitar constituie totodată un ajutor concret acordat unităţilor spitaliceşti ce se confruntă cu situaţii dificile, cauzate de insuficienţa sângelui necesar transfuziilor.

Astfel, în contextul crizei de sânge, este continuat demersul programului „Salvează viața, donează sânge”, inițiat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei.

Potrivit pr. Andrei Bâldea, protopop al Câmpeniului, această acțiune va fi reorganizată joi, 18 martie 2021, când alți preoți și credincioși din cuprinsul protopopiatului vor face același gest umanitar.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Revine frigul

observator

Droguri ridicate în urma unor perchezitii. Un bărbat dus la audieri !

observator

Romani ucisi de coronavirus în strainatate

observator