Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

„Jungla” din canalul colector

Câțiva muncitori de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud au tăiat, pe o distanță de 500 de metri, între intersecția care duce spre Pădurea Schullerwald și sediul firmei Rombat, ”jungla” din canalul colector de lângă vechea centură a orașului Bistrița. În urma acestei acțiuni de salubrizare peisajul este dezolant: canalul e plin de gunoaie.

Inginerul șef de la SGA Bistrița-Năsăud, Mihai Sărmășan, a declarat că, în anii trecuți, la salubrizarea canalelor ajutau și deținuții din Penitenciarul Bistrița, dar acum, din cauza pandemiei, nu se mai poate conta pe sprijinul lor. Ca urmare, au tăiat crengile cei patru-cinci muncitori din Districtul Bistrița și a durat două săptămâni întreg procesul.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Noi am adunat crengile, le-am pus pe margine și am cerut ajutorul Primăriei Bistrița să ne sprijine cu depozitarea lor. Vineri am terminat de tăiat. Am înțeles că Primăria Bistrița nu are spațiu de depozitare și le va toca. Gunoaiele din șanț le-au curățat tot oamenii noștri, însă doar pe porțiunea aceea de 500 de metri. Vom continua după ce se va mai îmbunăți vremea”, a spus Mihai Sărmășan.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Masca obligatorie ! Măsura se aplica imediat !

observator

Aproape 500 de persoane au intrat în țara, astăzi, pe la Petea. 7 persoane escortate la centrele de carantina

observator

Bărbat împușcat la vanatoare

observator