Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Un călugăr a căzut din clopotnita. A fost chemat elicopterul

Elicopterul SMURD de la Jibou a fost chemat luni în jurul orei 16.00 la Mănăstirea Rebra-Parva ca să preia o persoană care a suferit un accident.

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, este vorba de un bărbat care a căzut de la trei metri înălțime, fiind inconștient.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Un călugăr în vârstă de 33 de ani a căzut din clopotnița mănăstirii și este în stare gravă.

Inițial, la mănăstire a fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și altul SAJ.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat pacientul în vârstă de 33 de ani de la echipajul SAJ BN, ajuns primul la locul solicitării. Victima prezenta un traumatism cranian sever prin cădere de la înălțime și era în comă profundă. A fost stabilizat de echipajele medicale și predat elicopterului SMURD de la Baza Aeromedicală Jibou. Echipajul aerian l-a transportat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca”, a precizat ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care, în acestă după-masă, în localitatea Rebra, un bărbat s-a accidentat. Conform primelor date, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din Rebra, călugăr, în timp ce efectua lucrări la o clopotniță, în incinta mănăstirii din localitate, a căzut de la înălțime. Acesta a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Când se redeschid restaurantele ?

observator

S-a prelungit starea de alerta

observator

Accident cu trei răniți. Doua autoutilitare s-au ciocnit (Foto)

observator