Observator Transilvan
Financiar Mures

A fost lansata licitatia pentru proiectare a centurii Târgu Mureș

Conform lui Kodok Marton abia anul viitor o sa vedem anuntata licitatia pentru executie, deci primul utilaj poate va intra in teren abia in 2023.

Actualizarea documentatiei tehnice PT+DDE varianta de ocolire Targu Mures – DRDP Brasov”. Valoare estimata: 2.581.613,89 RON fara TVA Durata contractului: “40 de luni de la data semnarii acestuia de catre ambele parti.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

2. Durata de prestare a serviciilor – 38 luni, din care: – Elaborare Proiect Tehnic de Executie (P.T.E.) si Proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor (P.A.C.) – 8 luni, de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa;

Asistenta acordata Beneficiarului pentru avizare CTE DRDP, CNAIR. MTIC, etc. – 4 luni de la predarea documentatiei tehnice.

Obtinere Autorizatia de Construire – 2 luni de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa;

Asistenta tehnica pe durata de executie a obiectivului – 24 luni de la Ordinul de incepere transmis de catre Beneficiar pentru aceasta etapa”Fonduri: POIMTermen depunere oferte: 26.04.2021.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Retinut pentru inselaciune prin metoda „Accidentul”

observator

Amenzi mai mari pentru soferi

observator

Romania are un nou miliardar. Cine este acesta ?

observator