Observator Transilvan
Mures

Revin incendiile de vegetație uscată

Vineri dimineață un incendiu de vegetație uscată a fost lichidată de pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda.

În orele după-amiezii un incendiu de vegetație uscată, de astă dată în localitatea Saeș, comuna Apold a pus în pericol o locuință. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara, informează ISU Mureș.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Aproximativ 3 ari de stufăriș ard în municipiul Reghin, pe strada Băii. Intervin pentru stingerea acestuia pompierii militari de la Detașamentul Reghin, informează ISU Mureș. Incendiul a fost lichidat,au ars aproximativ 40 de ari.

Vegetația uscată și tufișuri în spatele hangarului SMURD din Târgu Mureș de asemenea au ars în această după-masă. Intervin pompierii militari de la Detașamentul Târgu Mureș.

Incendiu vegetație uscată la intrare în localitatea Ideciu de Sus dinspre Brâncovenești. Intervin pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin și de la Serviciul de Voluntari pentru Situații de Urgență Aluniș. Informează ISU Mureș.

Incendiu vegetație uscată localitatea Filea. Intervin pentru stingerea acestuia pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda. Informează ISU Mureș.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ministrul Sănătății, în vizita la Targu Mures

observator

Magazie în flăcări. Pompierii au intervenit

observator

Se deschide Lacul Ursu

observator