Observator Transilvan
Bihor Life

O bihoreanca, locul 2 la Miss Europe 2021

Iolanda Anamaria Babău a reprezentat în aceste zile România la concursul internațional de frumusețe Miss Europe 2021, care a avut loc in Beirut, Liban.

Beiuşeanca a câştigat Miss Europe 2021 first runner up, ocupând locul 2. Tânăra are studii în domeniul Economiei, iar ca studentă a fost vicepreşedinte AISEC România, pe lângă frumuseţe demonstrând reale calităţi de lider. Iolanda Anamaria Babău e încrezătoare în forţele sale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Mereu să vă ascultați instinctul și nu ce vă spun alți oameni că puteţi face! Tot ce ne dorim putem realiza cu ambiție și acțiuni concrete pentru a ajunge la destinația dorită”, spune proaspăta câştigătoare.

Simasta Beauty camp-ul a început pe 22 Martie 2021, am fost in Liban eu și alte 15 fete din tari precum Cipru, Belarus, Rusia, Ucraina, Portugalia, Armenia, Germania, Elveția, Georgia, Franta, Polonia, Turcia. Zilnic am avut diverse activități precum repetiții, acțiuni de promovare a diferiților sponsori: clinici de înfrumusețare, clinici dentare, restaurante, saloane de înfrumusețare, fittings pentru alegerea rochiilor. Au fost 10 zile intense de pregătire pentru seara concursului din 1 Aprilie. Concursul a durat 4 ore aproximativ cu probe precum rochia de seara, costum național, Little Black dress” mai spune Iolanda.

Membrii juriului au desemnat-o câștigătoare pe Miss Franța, în timp ce Miss România a ocupat poziția secundă.

Sursa: www.bihon.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Azi se dau notele la Bac

observator

Urmarit national, incatusat de politisti

observator

Cozi de TIR-uri la granita cu Ungaria

observator