Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Financiar

O noua facilitate la taxe și impozite

După Paște, la Direcția de Venituri a Primăriei Bistrița, mai precis la Impozite și taxe, va fi montat un computer, iar un angajat îi va ajuta pe cei care nu știu să se programeze online să-și facă toate procedurile, a declarat primarul Ioan Turc, răspunzând unei interpelări a consilierului UDMR, Mathe Attila.

În unele instituții, cum sunt Taxele și impozitele, programările se fac doar online. Persoanele vârstnice, de multe ori, sunt depășite de era interntului și nu reușesc să facă acest lucru. Propun ca Direcția de taxe și alte instituții în aceeași situație să pună la dispoziția cetățenilor un calculator în holul instituțiilor unde un angajat să poată ajuta, la nevoie, cetățenii. De exemplu, la Administrația Finanțelor Publice, de când au apărut declarațiile electronice, conducerea instituției a pus la dispoziția cetățenilor trei calculatoare unde un angajat îi ajută pe cei care nu se descurcă singuri, de acasă”, a spus Mathe Attila.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am reținut propunerea dvs. Mi se pare corectă. După sărbătorile de Paște, vom pune la dispoziția cetățenilor o stație, un calculator și un operator pentru înregistrări în sistem”, a spus primarul IoanTurc.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Vreme rea pana vineri !

observator

Începe inscrierea copiilor la grădinița

observator

Tarife majorate la aeroport

observator