Observator Transilvan
Alte stiri

Cum va fi vremea ?

ANM a emis o avertizare de manifestări de instabilitate atmosferică, valabilă în perioada miercuri 12 mai, ora 16.00 – vineri 14 mai, ora 21.00.

În intervalul menționat vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul și vestul țării, apoi și în celelalte regiuni. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și, pe arii restrânse, 25…30 l/mp.

Conform prognozei până în 23 mai, în Transilvania pe 13 mai vremea se va răcori, media maximă va fi de 17 grade, după care se va încălzi treptat și, în intervalul 15-23 mai, se vor înregistra valori termice diurne cuprinse, în general, între 21 și 23 de grade. Temperaturile nocturne vor fi în creștere spre 6…8 grade între 12 și 15 mai, iar în intervalul 16-23 mai se vor înregistra minime nocturne de 8….10 grade. Începând cu data de 12 mai se vor semnala ploi în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar pe 12 și 13 mai, precum și între 17 și 20 mai, acestea pot fi pe arii mai extinse și mai importante cantitativ.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Covid. Cate decese au fost ?

observator

Polițiștii i-au tăiat elanul ! „Peste” băgat după gratii

observator

47 locuri de muncă vacante în Spaţiul Economic European

observator