Observator Transilvan
Arad

Accident mortal în judetul Arad

Accident grav miercuri dimineață, după ora 07:15, la ieșire din Bârzava înspre Conop. Un autoturism în care se aflau trei persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară în cuplu cu semiremorcă.

În urma impactului, șoferul mașinii – un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Lipova – și pasagerul de pe scaunul din dreapta – bărbat, în vârstă de 55 de ani, au rămas încarcerați. Cel de-al treilea ocupant al mașinii, o femeie de 52 de ani, din Păuliș, a fost scoasă din autoturism fără a fi efectuate manevre de descarcerare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Conducătorul autoturismului a fost descarcerat și preluat apoi de SMURD Bârzava. Starea bărbatului era stabilă, acesta fiind cooperant. De asemenea, femeia – aflată în stare stabilă – a fost preluată de elicopterul SMURD. Pentru pasagerul de pe scaunul din dreapta nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul acestuia. Victima, în vârstă de 55 de ani, era directorul Școlii Gimnaziale “Cristian Herbei” din Vărădia de Mureș. Inspectoratul Școlar Județean Arad și-a exprimat regretul “pentru tragica dispariție a colegului nostru, domnul Sîngeorzan Nicolae, director al Școlii Gimnaziale <<Cristian Herbei>> Vărădia de Mureș și transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate”, anunțul fiind postat pe pagina de Facebook a instituției.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Zeci de străini prinși la Nadlac

observator

La banca … doar cu programare

observator

Mesajul ministrului de Interne pentru cei care vor să petreaca în noaptea de Înviere

observator