Observator Transilvan
Alte stiri

Cum va fi vremea ?

Vremea va fi astăzi mai mult închisă, cu perioade de înnorare şi va fi mai rece decât normalul perioadei, anomalia termică negativă fiind de 6, până la 8°C, pe toată suprafața județului, anunță Meteo. Nord.

Va ploua, temporar, în general slab cantitativ, ploi moderate sub formă de aversă fiind posibile doar la munte, pe versanții sud-vestici, unde topirea accelerată a zăpezii din zonele înalte poate provoca, alături de precipitațiile aşteptate, scurgeri torențiale pe versanți şi risc de creşteri de debite pe cursurile superioare ale râurilor din nord-estul județului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Maximele termice, din nou în scădere față de intervalul precedent, vor fi cuprinse între 11°C în zonele submontane şi 15°C în zonele cele mai joase, de podiş.

La Bistrița cerul va fi temporar noros, va ploua în general slab cantitativ, iar vântul va avea unele intensificări, mai ales în a doua parte a zilei. Maxima diurnă nu va depăşi 15°C, valoare cu până la 7°C mai mică decât normalul perioadei iar minima de la noapte se va opri la 8 – 9°C.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Ordonanta Militara nr. 5 ! Pedepse mai aspre !

observator

Arta din piese auto vechi … pe scena de la „Romanii au talent” (Foto)

observator

Prelungirea sesiunilor de depunere a Cererilor de plată pentru fermieri

observator