Observator Transilvan
Brasov Sport

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov, premiate

Performanţele baschetbalistelor de la Olimpia CSU Braşov, obţinute în sezonul competiţional 2020-2021, au fost răsplătite într-un cadru festiv, cu diplome, plachete şi flori, de Consiliul Judeţean Braşov.

La eveniment, care s-a desfășurat joi, au participat 15 din cele 23 de jucătoare care alcătuiesc echipa de senioare, cea de U20 şi cea de junioare (U18), dar și colectivul tehnic format din antrenorii Dan Calancea şi Nenad Marinkovic, alături de conducerea Clubului Sportiv „Ţara Bârsei” 2011, în cadrul căruia activează echipa.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În sezonul 2020 – 2021, echipa de senioare a ocupat locul al 4-lea, fetele de la U 20 s-au clasat pe locul al 3-lea, iar junioarele s-au clasat pe locul al 2-lea.

Antrenorii Dan Calancea și Nenad Marinkovic au spus că aceste performanțe au fost obținute într-un sezon complicat, cu multe testări și multe îmbolnăviri. Pe de altă parte, ei au spus că în viitor, baschetbalistele ar trebui vizeze performanțe mai mari decât cele de anul acesta: clasarea pe primul loc. 

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat că senioarele au jucat finala mică a Ligii Naționale având cel mai tânăr lot din competiție.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Soferul a dat bir cu fugitii. Nu are permis si a condus mai mult in coma alcoolica

observator

Intervenție dificila pentru salvarea unui turist

observator

Vacanța intersemestrială va fi comasată cu vacanța de iarnă

observator