Observator Transilvan
Bihor

Zeci de tone de deseuri la vama

În data de 18 și 19 iunie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș și Vărșand au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a șase automarfare, conduse de cetăţeni români.

Aceștia transportau, conform documentelor de însoțire a mărfii textile, plastic, carton și haine second hand de la diferite societăți comerciale din Italia, Belgia, Suedia, Germania și Austria pentru firme din România.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transporturilor, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului General București și Bihor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că automarfarele erau încărcate cu textile, plastic, carton și haine second hand într-o stare avansată de degradare, fiind de fapt deşeuri, pentru care șoferii nu au prezentat documentația necesară prevăzută de lege. În total, în cele patru vehicule erau transportate 100.950 de kilograme de deşeuri.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cover lansat online, de elevii Școlii de Arte „Francisc Hubic” din Oradea

observator

Bănuiți că au tâlhărit un bărbat, reținuți de polițiști

observator

Marcel Vela: Intervalul orar pentru cumpărături, mutat mai de dimineaţă

observator