Observator Transilvan
Mures Sport

Mașină în flăcări pe Transilvania Motor Ring

O mașină de curse a luat foc sâmbătă pe un circuit din România, în timpul unei competiții oficiale. Pilotul a reușit să iasă din ea la timp și a scăpat nevătămat, relatează organizatorii pe pagina de Facebook a Transilvania Motor Ring.

În timpul unei curse din cadrul Romanian Endurance Series, cursă în care toți piloții aveau de parcurs cât mai multe ture de circuit timp de 120 de minute, în minutul 103 organizatorii au fluturat steagul roșu. Una dintre mașini luase foc în porțiunea de asfalt din dreptul boxelor.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În timpul desfășurării etapei de astăzi din campionatul Romanian Endurance Series de pe circuitul Transilvania Motor Ring, vehiculul Ligier Js51 cu numărul de concurs 227, pilotat de Cătălin Ghigea (echipa GENTLEMAN DRIVERS), a luat foc. Din fericire, acesta a reacționat prompt, ieșind urgent din vehicul, iar personalul prezent a intervenit rapid, în mod profesionist, stingând focul, înlăturând pericolul. Felicitări tuturor pentru intervenția eficientă și mult succes piloților/echipelor în etapele următoare!”, e postarea organizatorilor, care au publicat și video cu momentul declanșării incendiului.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident mortal ! O mașina s-a rasturnat !

observator

Satu Mare: Hotel „Sport” va trece sub administrarea orasului

observator

Accident cu trei răniți

observator