Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Life Sport

Concursul „Tibles Maraton”, revine

După o pauză de un an, concursul de alergare montană Țibleș Maraton, organizat de Asociația OM (Orașul Mariei) în parteneriat cu Datacor Running Team, DOT. Textus, OVT, Turmont King și Cabana Zăpode în satul Bichigiu, comuna Telciu, la poalele Munților Țibleș, revine anul acesta în forță.

Ajuns la ediția a 4-a, concursul se va ține în data de 11 Septembrie. Este un concurs gândit de către alergători pentru alergători, de către iubitori de natură pentru iubitori de natură.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Vă puteți înscrie la una dintre cele trei probe propuse de organizatori: semimaraton, cros si stafeta. https://tibles-maraton.ro/curse/

– Proba de semimaraton acoperă culmile de la poalele Munților Țibleș pe o distanță de 22 km, cu o diferență de nivel de 1000 m. Întreg traseul este unul extrem de pitoresc. Se va alerga în mare parte pe poteci umbroase, prin păduri de foioase și mesteceni.

– Crosul, cu o distanță de aproximativ 5 km, se adresează tuturor celor care nu sunt obișnuiți ai competițiilor sportive, dar sunt dornici de a face mișcare în aer liber.

– Ștafeta se adresează celor care vor să-și petreacă timpul liber în natură alături de prieteni. Constă în formarea unei echipe de 4 membri, fiecare urmând să alerge 2,5 km. Traseu pentru cei 4 membri este același. La punctul de start/sosire fiecare component va preda ștafeta următorului. Împreună veți cumula 10 km!

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Termene pentru conectarea online a caselor de marcat

observator

Aplicație creata de Facebook. Ce vei putea face cu Messenger Rooms

observator

S-a pus lacătul pe Librăria „George Coșbuc”

observator