Observator Transilvan
Pastila de sanatate Satu mare

Cu ce s-au vaccinat satmarenii ?

Peste 10% din persoanele vaccinate în județul Satu Mare s-au imunizat cu vaccin monodoză de la Johnson&Johnson.

86271 de persoane s-au vaccinat până în acest moment în județul nostru, din care 83811 în cadrul centrelor de vaccinare fixe, în cadrul maratoanelor și prin intermediul echipelor mobile ale Direcției de Sănătate Publică și 2460 prin intermediul echipei mobile de vaccinare a Ministerului Apărării Naționale.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În cadrul ședinței de astăzi cu structurile Ministerului Afacerilor Interne, prefectul Altfatter Tamas a apreciat contribuția importantă a medicilor de familie înscriși în programul de imunizare a populației și face un apel către ceilalți pentru a adera la campania de vaccinare și a se putea acoperi în acest mod întreaga arie geografică a județului Satu Mare.

Centrul de vaccinare de la Petea are o adresabilitate crescută în ultima perioadă iar pe fondul sosirii unui număr semnificativ de conaționali în țară, numărul persoanelor vaccinate va crește. Numai în ultimele două zile, peste 29.000 de persoane au revenit în România, în condițiile în care media zilnică a intrărilor se situează la 2000-3000 de persoane. Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră face toate demersurile ca tranzitul prin punctele de frontieră din județul nostru să fie cât mai fluent.

Prefectul a solicitat în continuare măsuri și acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, privind siguranța circulației rutiere, ordinea publică dar și aplicarea prevederilor specifice gestionării pandemiei.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Cursuri suspendate la o clasa de școala

observator

Scriitori premiati la sarbatoarea cartii

observator

Unde se ia cel mai usor permisul de conducere

observator