Observator Transilvan
Pastila de sanatate

Acest ingredient reface ficatul și reduce colesterolul

Se recomandă cel puțin o linguriță de păstură pe zi persoanelor cu colesterolul din sânge ridicat, care au afecțiuni hepatice și ale tubului digestiv, care suferă de ateroscleroză, dar și persoanelor cu probleme circulatorii.

Păstura

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com
  • Ajută la detoxifierea organismului
  • Protejează ficatul și tubul digestiv
  • Reduce colesterolul din sânge
  • Previne și tratează anemiile
  • Întărește sistemul imunitar.

Specialiștii îl recomandă pentru consum regulat, în cazul în care dorim să ne protejăm sănătatea și să prevenim diverse afecțiuni.

Păstura îmbunătățește sistemul imunitar, tonifică puternic sistemul endocrin, tonifică și regenerează ficatul, are un conținut bogat de antioxidanți, păstrează echilibrul hormonal, protejează ADN-ul și regenerează celulele.

Stimulează digestia, metabolismul, secrețiile biliare și funcția colonului. Ne redă vitalitatea, energia și pofta de viață. Așadar, își merită numele de miracolul naturii.

Polenul fermentează și se transformă în păstură, un produs care abundă în vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi, enzime, factori antibiotici și multe alte substanțe esențiale pentru organism.

Deși compoziția sa este asemănătoare cu cea a polenului, păstura are proprietăți și mai valoroase decât acesta, datorită conținutului ridicat de zaharuri simple, vitamine A, B, C, E și K, acid lactic, enzime și minerale (sodiu, potasiu, fosfor, zinc, magneziu, calciu, fier, seleniu), aminoacizi esențiali. Complexul de vitamine, minerale, lactofermenți, aminoacizi și enzime care se găsesc în păstură fac din acest produs o sursă importantă de energie, vitalitate și bunăstare generală.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Care sunt efectele cafeinei asupra sănătăţii?

observator

Ce spune ministrul Sanatatii despre vaccinarea obligatorie

observator

Pacienții cu hemopatii maligne, risc crescut de a dezvolta forme severe

observator