Observator Transilvan
Pastila de sanatate

Ce legume şi fructe mâncăm în luna mai ?

Deși suntem încă la început de primavara, mica grădina de lângă casa ofera o gama variata de legume și fructe care pot asigura un aport important de minerale și vitamine, atât de necesare organismului nostru.

În aceasta perioada putem consuma roşii, castraveţi, vinete, ardei, ţelină, morcovi, ceapă, mazăre, fasole verde, sfeclă roşie, pastranac, gulii, rozmarin, flori de soc, chiar şi busuioc şi muguri de brad în a două jumătate a lunii.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Fructele din această perioada sunt cele timpurii, cum ar fi cireşele de mai, caisele timpurii, merele, corcoduşele, perele, căpşunele, chiar zmeură dacă este vreme caldă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Remedii naturiste pentru tusea care nu mai trece

observator

A donat plasma

observator

In ce alimente se gasesc grasimile bune ? Ce spun medicii ?

observator