Observator Transilvan
Alte stiri Life

Ingredientul care face perfecta ciorba de miel

Ingrediente necesare pentru ciorba de miel: 800 g carne de miel cu os, două cepe, trei morcovi, patru sau cinci roșii, o țelină mică, 50 ml de ulei, patru cartofi, o legătură de leuștean, o legătură de pătrunjel, 50 ml de borș de casa, sau mai mult, după gust, opțional tăieței subțiri și sare și piper.

Carnea trebuie tăiată în bucăți potrivite, spălată și pusă la fiert în 3 litri de apă, cu sare și piper, după gust. După ce este luată spuma, carnea trebuie verificată dacă este suficient de fiartă. Urmează adăugarea legumelor curățate, spălate și tocate mărunt. Ceapa tocată mărunt trebuie călită puțin în ulei până a fi pusă în oala cu ciorbă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Conținutul trebuie fiert timp de 20 de minute înainte de a adăuga cartofii curățați și tăiați în cubulețe. Când toate sunt aproape fierte, trebuie adăugat borșul de casă și tăiețeii, care sunt opționali. Conținutul trebuie lăsat la fiert din nou timp de câteva minute.

După ce focul este oprit, urmează adăugarea verdeții tocate mărunt. În ultimul rând, ciorba mai trebuie lăsată acoperită pentru câteva minute și totul este gata!

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Concerte în aer liber, în curţile bisericilor şi cetăţilor fortificate

observator

Bilant coronavirus: 42 de oameni au murit in Romania !

observator

Concertul cvartetului FOURever apreciat de publicul careian (Foto)

observator