Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Peste 6000 de portii de fasole cu ciolan la Bistrita (Foto)

Un show culinar cu chefi adunați din mai toate regiunile țării au participat azi la manifestarile de 1 Decembrie de la Bistrita. Traditionala fasole cu ciolan a fost preparata potrivit retelor din fiecare regiune din care s-au strâns bucatarii.

Potrivit chef-ilor, au fost preparate peste 6000 de portii de fasole cu ciolan. Bogdan Cimpeanu, maestru în bucătăria tradițională și Florin Vechiu, un specialist al preparatelor din carne, au reprezentat Bucovina. Banatul a fost prezent prin Chef Ionuț Mangu, iar Maramureșul l-a trimis pe Chef Vasile Hotca. Alături de aceștia, dar și de alți chefi, a stat Nina Rus, coordonatoarea evenimentului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Porțiile au fost distribuite către populație pe bază de tichet primit pe linie sindicală, dar s-au putut și achiziționa la prețul de 12,50 lei.

Sursa foto: ww.stiridebistrita.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Terasele s-ar putea deschide din 15 mai

observator

Rezultatele inregistrate la simularea Evaluarii Naționale

observator

Bani pentru fermieri

observator