Observator Transilvan
Bihor

S-a deschis Targul de Craciun in Oradea (Foto)

Vineri seară, s-a deschis Târgul de Crăciun de la Oradea, evenimentul fiind așteptat de mii de persoane în Piața Unirii din municipiu. În jurul orei 18.00, lângă bradul din mijlocul pieței, numeroși copiii așteptau Roata carusel, însă aceasta nu va funcționa în acest week-end.

„Venită pentru prima dată în România, roata-carusel, vedeta Târgului de Crăciun, a început procesul de autorizare pentru funcţionarea în condiţii depline de siguranţă, din momentul în care a ajuns în ţară. Deoarece producătorul slovac al instalaţiei nu a transmis până în acest moment toate documentele necesare autorizării, în acest sfârşit de săptămână roata nu va putea fi pusă în funcţiune. Conform legislaţiei în vigoare, chiar şi în condiţii tehnice optime, cum este roata din Piaţa Unirii, fără documentaţia completă de la producător nu poate primi autorizaţia de funcţionare ISCIR”, au anunțat, vineri seară, organizatorii târgului, reprezentanții APTOR (Visit Oradea).

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

La Târgul de Crăciun de anul acesta a fost amenajat un patinoar, precum şi un carusel mai mic, pentru copilaşi, şi un trenuleţ colorat.

Bradul înalt amplasat în centrul Pieţei Unirii a fost decorat diferit, mult mai bogat şi spectaculos ca în alţi ani, fiind plin cu globuri şi luminiţe. Căsuţele de la Târg sunt şi ele de sezon, având acoperişurile decorate cu ferestre colorate ca din poveşti.

În cadrul Targului de Crăciun vor sustine concerte: Smiley, Delia, The Motans, Ştefan Hruşcă, Paula Seling şi Mircea Rusu Band.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

https://www.amsieu.ro

Related posts

Vor avea vacanta mai scurta

observator

Bonuri de masă lunare pentru pensionarii de peste 75 ani, cu pensie minim

observator

Cine este cel mai bun sportiv al anului în Bihor ? (foto)

observator