Observator Transilvan
Sport

Liga Națională de Baschet Masculin nu se va relua până în luna noiembrie

Federația Română de Baschet a amânat tragerea la sorți pentru sezonul 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Această decizie a venit în urma unei ședințe ce a avut loc vineri, 14 august, și nu a fost stabilit exact formatul campionatului pentru stagiunea următoare.

Tot astăzi s-a decis ca LNBM să nu înceapă mai devreme de luna noiembrie a acestui an. Un lucru cert este acela că echipele își doresc un format cu etape săptămânale, nu cu bule organizate sub forma de turnee.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

 Cluburile au fost de acord însă cu un nou format pentru Cupa România. Această competiție se va desfășura sub forma a două turnee, primul preliminar și cel de al doilea sub forma unui Final 8.

Semnul de întrebare rămâne asupra echipelor care trebuie să reprezintă România în cupele europene și care ar începe jocurile oficiale mai devreme. În acest caz este așteptat un ordin de ministru, care să faciliteze pregătirea echipelor pentru jocurile europene.

Până în prezent Federația Română de Baschet nu a făcut nicio precizare despre începerea sezonului competițional 2020/2021 în baschetul românesc.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Baschet: Aradencele, gata de start

observator

Frații Abel si Balazs Kovacs au dominat turneele de U8 de la Miercurea Ciuc

observator

Final Four ! Noua provocare pentru CSM CSU Oradea !

observator