Observator Transilvan
Arad

Se lucrează la asfaltare

Proiectul de modernizare a două drumuri comunale şi a şase străzi interioare din comuna Bârzava se află în plină desfăşurare.

Ordinul de începe a lucrărilor a fost dat în această primăvară, numai că, pe perioada stării de urgenţă, timp de două luni, au fost sistate lucrările. Muncitorii au revenit pe şantier în luna iunie şi au reluat lucrul.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Până în prezent, au fost deja realizate terasamentele şi suprastructura în proporţie de 80 la sută pe DC 83, de la Lalaşinţ şi până la limita comunei Conop, pe DC 79 Groşii Noi-Slatina de Mureş, cinci străzi în Lalaşinţ şi una în Căpruţa. Urmează montarea podeţelor, realizarea şanţurilor şi turnarea stratului de asfalt”, a declarat primarul comunei Bârzava, Gabriel Faur.

Proiectul de modernizare a infrastructurii din comuna Bârzava este finanţat prin PNDL, având o valoare totală de peste 1,5 milioane de euro. Conform contractului, lucrările trebuie finalizate în termen de doi ani, dar constructorul va închide proiectul în avans, ţinând cont de graficul de lucrări şi situaţia din teren.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Inca 15 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 387

observator

Meteorologii anunta ploi

observator

Creste numarul casatoriilor !

observator