Observator Transilvan
Maramures Turism

Drumetie pe Valea Mariei

Sâmbătă, 5 septembrie, începând cu ora 10.00, Eco Maramureș îi așteaptă pe doritori la inaugurarea traseului de drumeție ușoară de pe Valea Măriei.

Întâlnirea participanților va avea loc la Pensiunea Irina din Desești, aceasta fiind urmată de o gustare ușoară și delicioasă, preparată de doamna Irina, iar apoi se va porni pe traseul de drumeție.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cu o lungime de aproximativ 6,3 km, traseul pornește din dreptul pensiunii și se continuă pe vechiul terasament al căii ferate înguste, departe de forfota drumului, trecând și pe lângă Biserica de lemn din Desești, declarată monument UNESCO.

Tariful este de 50 RON / persoană, iar organizatorii îi roagă pe participanți să aibă asupra lor un echipament corespunzător pentru o drumeție în natură, respectiv bocanci, pelerină de ploaie și apă.

Confirmarea participării la eveniment se face prin messenger, accesând link-ul: https://facebook.com/events/s/drumetie-si-savori-locale-pe-v/785960228880472/?ti=as, iar participanții sunt rugați să furnizeze și un număr de contact.

https://www.amsieu.ro

Related posts

S-a inecat in baraj

observator

Barbat gasit carbonizat in urma unui incendiu

observator

Accident cu sase răniți. Trafic blocat (Foto)

observator