Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Polițiștii și jandarmii pazesc sectiile de votare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, alături de reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi, Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureș, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, precum și alte structuri MAI, se vor afla în misiuni pentru asigurarea măsurilor de protecţie, ordine și siguranță publică, la secțiile de votare, precum și în locurile de depozitare a buletinelor de vot.

Măsurile de pază şi protecţie instituite la locaţiile secţiilor de votare presupun prezenţa efectivelor pentru a preveni apariţia unor incidente de natură să perturbe procesul de votare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Având în vedere amploarea activităților organizate pe parcursul procesului electoral, inclusiv în contextul pandemiei Covid-19, dispozitivul de ordine și siguranță publică a fost suplimentat cu efective de la alte structuri pentru a asigura îndeplinirea misiunilor în cele mai bune condiții.

Astfel, în perioada 26-27 septembrie, 626 de efective, dintre care 271 de poliţişti, 166 de jandarmi, 172 de reprezentanţi ISU și 17 de la alte structuri vor asigura paza şi protecţia celor 313 secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Bistrița-Năsăud.

Duminică, 27 septembrie, 120 de poliţişti vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Handbal feminin: Cine va fi adversara Gloriei 2018, în optimile Cupei Romaniei

observator

Incendiu la Prefectura Bistrita-Nasaud

observator

Se circula in conditii de iarna

observator