Observator Transilvan
Arad

Un bărbat de 68 de ani, rănit

Pompierii arădeni au intervenit în aceste momente pe strada Mărășești, unde a avut loc o explozie. Bucăți din fațada clădirii au ajuns în mijlocul șoselei.

Detașamentul de pompieri Arad intervine pe strada Mărășești, în urma unei posibile explozii. La incident s-a deplasat o autospecială de stingere și o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean Arad”, transmit cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad. „Nu este incendiu”, au adăugat aceștia. Explozia a avut loc la parterul unei clădiri de pe strada Mărășești, două ferestre și mai multe bucăți din fațadă ajungând până în mijlocul șoselei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Încă nu se cunosc cauzele producerii exploziei.

Un bărbat de 68 de ani, rănit. Pompierii anunță că la fața locului a fost găsită o victimă de sex masculin, în vârstă de 68 de ani. Bărbatul prezintă arsuri la nivelul feței și al brațelor, fiind preluat de către echipajul de ambulanță. „Intervenim pentru îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă pericol pentru locuitorii clădirii și pentru trecători”, adaugă reprezentanții ISU Arad.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Concurs in scolile de agenti si subofiteri

observator

APIA lansează 3 scheme noi de sprijin pentru fermieri!

observator

Si farmaciile vor face teste rapide pentru depistarea Covid

observator